STUBLOGS Xarxa i Pissarra

Selectivitat 2018 - Batxillerat - CFGS - Orientació Universitària

El portal de la Unió Europea

La Unió Europea té un portal a Internet anomenat Europa i que és informatiu pels seus ciutadans ja que, a més a més, dels aspectes d’actualitat, permet conèixer el funcionament de la Unió de forma breu, informar-se sobre les llengües europees així com també dels drets dels consumidors, i com viatjar, estudiar i treballar a Europa. També es pot accedir a informació més completa sobre aspectes concrets com ara:
Activitats de la Unió Europea per temes.
Institucions de la Unió Europea.
Documentació de la Unió Europea.

banner es

1 Comment

  1. Berta Villaescusa

    gener 24, 2006 at 12:39 pm

    Está muy bien tanto para aprender más acerca del funcionamiento y papel de la Unión Europea como para informarnos acerca de las becas y oportunidades laborales que existen. Echadle un vistazo y veréis.

Deixa un comentari