Les persones que cursen segon de Batxillerat, ja han acabat i presentat el corresponent Treball de Recerca que els hi ha representat generalment un bon esforç i, per això, les diferents universitats catalanes, tant públiques com privades, convoquen premis destinats a reconéixer aquest esforç realitzat.

Tot seguit us poso un breu resum d’aquestes convocatòries de premis per si us hi voleu presentar:

Universitat de Barcelona: ha convocat el Premi Recerca per a la Pau que, en la seva 6a edició, té l’objectiu de promoure l’educació per a la pau a totes les modalitats del batxillerat i enfortir la cultura de pau des de la recerca, i que forma part del programa PAULA (Portal d’Educació per la Pau). Si hi voleu optar, podeu consultar les corresponents Bases (tenint en compte que els TR s’hi poden presentar fins el dia 15 d’abril de 2011) i, per tal de veure el tipus de treballs que s’han premiat en les convocatòries anteriors, es poden mirar els veredictes dels anys 2006, 2007, 2008, 2009 i 2010.

Universitat Autònoma de Barcelona: convoca el 8é Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb una data límit per presentar els treballs de batxillerat de l’1 d’abril de 2011.

Universitat Pompeu Fabra: en aquest cas es convoquen diferents premis segons les diverses especialitats, com podeu veure tot seguit fixant-vos també en les dates límit de presentació que us poso entre parèntesi. Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (6 de maig del 2011), Premi Francesc Noy d’Humanitats (4 de maig de 2011), Premi PRBB al millor Treball de Recerca en Ciències de la Salut i de la Vida (1 d’abril de 2011), Premi UPF-Linguamón al Millor Treball de Recerca en l’Àmbit de les Llengües i el Llenguatge (8 d’abril de 2011), Premi UPF al Millor Treball de Recerca en Economia i Empresa (31 de maig de 2011), Premi Teresa Claramunt de Relacions Laborals (29 d’abril de 2011), Premi UPF al Millor Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada (20 de maig de 2011).

Universitat de Lleida: el Vicerectorat d’Estudiantat organitza la vuitena edició dels Premis a Treballs de Recerca amb un termini de presentació que finalitza el 31 de març de 2011.

Universitat de Girona. Convoca la 12a edició Premis Consell Social de la UdG a la que es poden presentar treballs fins el 15 d’abril de 2011.

Universitat Ramon Llull: ha convocat la 10a edició dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat amb un termini de presentació fins el 25 de març de 2011.

Universitat de Vic: va ser la primera de les universitats catalanes en organitzar aquests tipus de premis i, per aixó, als Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, cada any s’hi presenten un nombre considerable de treballs (el termini màxim de presentació és l’11 d’abril de 2011).

premistr11 upfpaula