Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Examen de Matemàtiques de Selectivitat juny 2007: correcció detallada

El meu amic Toni Gregori (professor de Matemàtiques del Centre d’estudis STUCOM) ha tingut l’amabilitat de passar-me l’examen ja corregit de Matemàtiques de la convocatòria de juny de la Selectivitat 2007. Així doncs i, com que hi ha hagut una sèrie de persones interessades en saber quina era la resolució dels problemes plantejats en aquesta prova, ja ho podeu consultar:

Examen resolt de Matemàtiques 

 logotipo_stucom.jpg

11 comentaris

 1. 1

  vaya tela…xD

 2. Ai

  Jo… tinc 2 qüestions b, 4 punts, una mig bé: 1 punt, i el problema 5 pos… :S em vaig equivocar agafant 2 parets en canvi de 4… La resta de l’optimització ho tinc bé!

 3. joan

  es pot conèixer el solucionari de les matemàtiques aplicades a les CCSS?

  gràcies

 4. Sergi

  Buffff, m’hi vull dedicar a les mates, però si tinc un 3 o un 4 gràcies!!

 5. ies torredembarra

  és una vergonya…!!!!!!

 6. camila

  vaya puta mierda de examen de mates mas chungo qe hacer correr a mi abuela y encima lo peor de todo, gente qe se queja por haber puesto 4 paredes o no se qe pollas en vez de 3 o algo asi vaya por Dios.
  a ver si la proxima lo ponemos mas facilito eh?

 7. pau

  pos jo le trobat facilet ^^

 8. jo

  pel any vinent que ho facin més complicat si us plau!!!!que aixó q es??que volen…. arrrg

 9. Yo MisMa!!

  NoS HaN ViOlaDo A tOdOsSs!! para que estudio dos años mates si luego me ponen todo el examen de lo mismo??!! que no me vuelvan a hablar de planos porque no respondo ehh!! xD

 10. Alumna

  Estic d’acord…no entenc pq durant el curs hem estat estudiant un temari tant ampli de mates i ens han preparat tant poc per la selectivitat.. Els examens que feiem a l’institut no tenien res a veure amb els de la sele..Crec que es més culpa dels professors que nostra.. Per altra banda, estic més contenta de l’examen de fisica..algú pot penjar la correccio detellada¿? Merci!

 11. cabroncete

  La veritat no era tant dificil. (tinc un 10 jeje)

Deixa un comentari