En el transcurs dels mesos d’abril i maig, les universitats públiques catalanes celebren les seves jornades de portes ofertes per tal de donar a conèixer la seva oferta d’estudis i les seves instal·lacions a les persones que estan acabant el Batxillerat o els CFGS, i que puguin estar interessades en estudiar-hi alguna carrera el pròxim curs 2008-2009. Si bé l’accés a aquestes jornades o sessions informatives és lliure, en alguns casos cal omplir un formulari d’inscripció. Tot seguit us poso els enllaços que us permetran consultar les dates d’aquests jornades en les 4 universitats públiques de Barcelona:

Universitat de Barcelona (Jornades de portes obertes: comencen l’11 d’abril i acaben el 30 d’abril segons les diferents Escoles i Facultats).

ubjpo.gif

Universitat Autònoma de Barcelona: el dissabte 26 d’abril (de 10 a 14) se celebra el Dia de la família, per tal de donar a conèixer els serveis acadèmics i el Campus a les famílies dels futurs estudiants (cal omplir la butlleta de sol·licitud amb data límit el dia 6 d’abril)

uabjpofuturs.jpg

Universitat Pompeu Fabra: sessions informatives el dimarts 15 d’abril i el dilluns 5 de maig (s’ha d’omplir un formulari d’inscripció)

upf-jpo.gif

Universitat Politècnica de Catalunya: jornades de portes obertes, visites i sessions informatives durant tot el mes d’abril segons les diferents Escoles i Facultats. En la seva pàgina web, aneu a l’apartat “T’orientem” i, dins d’ell, a “Vine i ens coneixerem

upc-jpo.png