Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Matrícula per a la Selectivitat de setembre de 2007

Tal com informa el Comissionat per a Universitats i Recerca del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, des d’avui 17 de juliol i fins el pròxim dilluns (dia 23 de juliol), es pot fer la matrícula per a les Proves d’Accés a la Universitat corresponents a la convocatòria de setembre d’aquest any 2007.

Les persones que es vulguin matricular per a aquestes proves de Selectivitat de setembre, han d’entrar en el portal accesnet i, dins d’ell, omplir les dades personals que es demanen en el punt número 4: “matrícula convocatòria de setembre“.

matricula-pau-setembre.jpguniv-i-rec.jpg

3 comentaris

 1. jose maria blasi puig

  Hola, jo tinc un problema i no se ben bé què he de fer, el que passa ès que encara no he fet la matricula per a la selectivitat del setembre perque no vaig tindre en comte el limit de temps, que era el 23 de Juliol. On, i a qui he de demanar ajuda per solucionar el problema?
  Moltes gràcies

 2. Joan Estany

  Crec que el millor és posar-se en contacte amb la Oficina d’Organització de Proves d’Accés a la Universitat que es troba situada a la Via Laietana, 33, 2a planta (08003 Barcelona), a través del telèfon 935526980 o bé per e-mail: coordinaciopau.sur@gencat.net

  Tot i així, jo de tu, hi aniria personalment per exposar el teu cas concret.
  Salutacions cordials.

 3. alicia

  como ´se han pasado con el de química y de catalán parece que en vez de potenciar el estudio de este país se haga todo lo contrario…ademas respecto a la gente que hace la sele en septiembre…no puede ser que 4 de octubre se esten todavia matriculando… considero que es una gran despreocupacion hacia la gente que intenta tener unos estudios que no sean los básicos..esto es sin mas ni menos un verguenzaa!!!!!

Deixa un comentari