Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Preinscripció universitària juny 2020: consulta de resultats primera assignació.

Aquest matí, la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha fet públics els resultats de la preinscripció universitària de juny 2020. Les sol·licituds dels i de les estudiants s’ordenen per la nota d’admissió. Les places de cadascun dels centres d’estudi s’adjudiquen començant per l’estudiant amb la nota més alta i baixant per ordre decreixent fins que s’exhaureixen totes les places. La darrera nota es coneix com a nota de tall, que també s’han publicat aquest matí

Les persones interessades en saber aquests resultats han d’entrar al portal d’accés a la universitat i, dins d’ell, accedir a l’apartat de .Consulta de l’assignació de places de la convocatòria de juny de la preinscripció universitària de juny 2020.

Un cop sapigueu les notes de tall d’aquesta preinscripció, i us voldria recordar que hi ha un calendari i uns terminis per a les successives assignacions de places i per la matrícula universitària, que podeu trobar detallats en l’article que vaig posar fa unes setmanes amb el títol de Preinscripció i matrícula universitària 2020: informació general, dates i terminis.

STUBLOGS Xarxa i Pissarra