Un dia abans del que s’havia anunciat, la Secretaria d’Universitats i Recerca, ja ha fet públics els resultats de la Selectivitat corresponents a la convocatòria de les PAU d’aquest setembre.

Les persones interessades en saber aquestes notes, ho poden fer a través del portal accesnet i més concretament en l’apartat de Consulta de resultats de les PAU setembre 2011.

Cal destacar que els resultats d’aquestes proves de Selectivitat del setembre són els millors dels darrers 12 anys, ja que les ha superat el 72,97% dels 5490 estudiants que es van examinar. Si voleu saber més detalls dels resultats generals, podeu consultar la corresponent nota de premsa.

És interessant recordar que, a partir de demà (dia 23) i fins el pròxim dia 27 de setembre, es podrà fer la preinscripció universitària en aquest mateix portal accesnet. Cal recordar que al setembre només es pot fer la preinscripció en aquells centres universitaris en els que no s’hagin cobert totes les places i, per tant, caldrà consultar el llistat de centres d’estudi i les places que queden per aquesta preinscripció.

STUBLOGS Xarxa i Pissarra STUBLOGS Xarxa i Pissarra