Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Selectivitat juny 2007: resultats globals a Catalunya

Segons ha comunicat avui el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, més del 87% de les persones que s’han presentat a la Selectivitat han superat aquesta prova amb una nota mitjana de 5,93, de tal manera que, tenint en compte la mitjana d’expedient de Batxillerat (7,00), la nota mitjana d’accés a la universitat és de 6,59. Com que aquestes 3 notes són molt similars a les de l’any passat (6,02, 6,97 i 6,60 respectivament), cal suposar que les notes de tall per accedir als diferents estudis universitaris tampoc tindran gaire variació.

Voldria destacar que, aquest any, hi ha hagut un increment en el nombre de persones que han obtingut una nota igual o superior a 9: un total de 111 alumnes que rebran la corresponent distinció en un acte al Palau de la Generalitat el proper dia 17 de juliol.

Respecte a les notes per matèries, les més altes corresponen a Francès (8,08), Volum (6,90) i Biologia (6,64), mentre que les més baixes són les de Química (4,86), Matemàtiques (4,71) i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials (4,63).

Si esteu interessats en ampliar aquesta informació us recomano que consulteu:

Comunicat de premsa del Departament

Estadístiques PAU 2007

cic_webmini21.gif

univ-i-rec.jpg

1 comentari

  1. un dels 111

    Agraeixo als resopnsables de stublogs.com la informació sobre la selectivitat aportada durant aquests dies.
    Moltes gràcies, ànims i endavant.

Deixa un comentari