El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat, en la seva edició del passat dimarts, la RESOLUCIÓ IUE/1360/2009, de 7 de maig, per la qual es fa públic el calendari de la preinscripció i la matriculació universitàries per al curs acadèmic 2009-2010.

De forma resumida us comento tot seguit els aspectes que considero més importants:

       La preinscripció per les universitats públiques catalanes i per la Universitat de Vic, s’haurà de fer a travès del portal accesnet (llegiu-vos bé el seu manual de funcionament i recordeu el codi accesnet que haureu de triar el primer cop que hi accediu)

       La preinscripció en la convocatòria de juny s’haurà de fer entre el dia 3 de juny i el dia 6 de juliol.

       Es poden modificar les preferències de preinscripció en el transcurs d’aquest període (o sigui fins el dia 6 de juliol), la qual cosa és molt interesant per les persones que hagin de fer la Selectivitat ja que podran saber la nota obtinguda.

       La primera assignació de places universitàries es farà el dia 16 de juliol, i després hi haurà successives reassignacions fins el mes d’octubre.

       La matrícula universitària pels estudiants que obtinguin la primera preferència en la primera assignació en la convocatòria de juny serà del 21 al 27 de juliol.

Les persones que tinguin dubtes respecte a aquest procés de preinscripció i matriculació, es poden adreçar a qualsevol de les seus de l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat (en el cas de Barcelona es troba a la plaça Bonsuccés 5-6, i us atendran per telèfon:  93.223.03.23/93.223.25.91 de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, o per e-mail: accesnet.cur@gencat.cat).

 

dogccic_webmini2