Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Convocatòria de Selectivitat de setembre de 2.006

Les persones que s’hagin matriculat per fer les Proves d’accés a la Universitat (PAU) per la convocatòria de setembre, ja poden consultar el tribunal i el lloc on han de fer aquestes proves. Per això cal accedir al portal accesnet i entrar en l’apartat "Consulta de l’estat de la matrícula, tribunal i lloc d’examen de les Proves d’accés a la Universitat (PAU)". També poden recordar quins són els dies i els horaris, i si volen fer un repàs dels seus coneixements, poden utilitzar el programa Posa’t a prova.

STUBLOGS Xarxa i Pissarra

6 comentaris

 1. Abril

  hola, jo m’he matriculat per fer l’examen de la selectivitat al setembre (comença demà)per a pujar nota i poder entrar a la carrera de publicitat i relacions públiques a Girona.
  voldria saber què haig de fer per poder entrar aquest mateix any a la carrera, si es faria un altre cop el sistema de les deu opcions, o si ja s’han acabat les places, o temps de inscripció…
  tot aixo en el cas que tregui la nota requerida, esclar.

  gracies.

 2. Joan Estany

  Si consultes:
  http://www10.gencat.net/dursi/ca/un/preins_terminis.htm
  podràs veure que, del 21 al 25 de setembre, s’obre un nou termini per a fer la preinscripció universitària de cara al curs 2007-2008. Caldrà doncs que segueixis les instruccions que et donen en el portal accesnet
  https://accesnet.gencat.net/menu.htm

  Salutacions cordials,
  Joan Estany

 3. Marina

  Hola, si jo aquest any entro a una carrera de 5, com filosofia, perquè no tinc prou nota per entrar a una carrera més alta com és psicologia i si l’any que vé em vull passar de Filosofia a Psicologia, necessito la nota de tall d’aquell any, o puc entrar amb una nota més baixa. Ho dic per si repateixo les PAU al setembre o no em cal.

  Gràcies.

 4. Marina

  Hola, sé que sóc una mica pesedeta… però tot aixó de la universitat, per mi, bé crec que per tothom, em fa pensar-hi molt, i menjar-me molt el cap.

  Com ja et vaig dir, no entro a psicologia per poques décimes, i em fa una mica de mandra repetir la sele i, igualment, el setembre no entrar perqué no hi han plaçes. Saps algunes carreres pont per passar d’una carrera a una altra, és a dir, fer un any a una carrera, i l’any que ve a psicologia.

  Filosofia, per exemple ho saria? o quines?

  Saps les “normes” per passar-me d’una d’aquestes carreres a l’altra?

  Moltissimes gràcies.

 5. Jo

  Hola. Jo aquest any he fet la selectivitat però no tinc prou nota. Tot i així, si hi ha places vacants puc accedir-hi? Gràcies!

 6. Joan Estany

  En el transcurs del mes de setembre i fins mitjans d’octubre, es van fent cada any diferents reassignacions de les places universitàries, és a dir, les notes de tall canvien (generalment disminueixen alguna dècima). Això siginifica que hauries d’anar consultant el portal d’accesnet per veure si pots entrar on has fet la preinscipció.

  Tot i així, com que les coses poden canviar, t’aconsello que ho consultis a l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat (Pl. del Bonsuccés, 5-6, 08001, Barcelona, tel. 93 223 03 23, 93 223 25 91) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
  Salutacions cordials.

Deixa un comentari