Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Criteris específics de correcció i qualificació Selectivitat juny 2007

El Comissionat per a Universitats i Recerca ja ha començat a publicar els criteris específics de correcció i qualificació dels exàmens de Selectivitat corresponents a la convocatòria de juny del 2007. Cal tenir en compte que, en molts casos, només es publiquen de moment els esmentats criteris però, en el cas d’algunes matèries, es pot consultar l’examen i la seva correcció més o menys completa. Més endavant ja es publicaran tots els exàmens i les correccions corresponents.

De moment hi trobareu els criteris de correcció i qualificació de les matèries de les quals s’han fet els exàmens el dia d’avui, i que són les següents:

 

Llengua catalana   

Llengua castellana

Anglès

Francès

Alemany

Italià

univ-i-rec.jpg

 

 

 

   

2 comentaris

  1. marta

    aggghr! Mestic morint, he fet els examens avui, i els resultats no hi son, només posa la puntuació, res de respostes! algú sap si es que ho posaran més tard o algo?????

  2. Joan Estany

    Marta:
    Les respostes sí que les posaran però gairebé segur que no ho faran fins la pròxima setmana o a finals de juny a la mateixa pàgina web que t’indico en el post. De qualsevol manera, és possible que demà o demà-passat sí que, en algunes matèries, hi posin les correccions. Jo anirè informant a Stublogs dels diferents canvis que es produeixin en aquesta pàgina informativa dels exàmens de Selectivitat. També et recomano que, aquesta nit, et relaxis i pensis en les proves dels 2 pròxims dies i deixis de pensar en els exàmens que has fet avui (ara ja estan fets i no el pots canviar!).
    Salutacions cordials i que et vagi molt bé la Selectivitat!!!

Deixa un comentari