Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Curs de noves tecnologies pel professorat de Ciències Socials

El meu amic Víctor, em comenta que Fulgencio Murcia Belmonte (professor del Colegio Santa Isabel de Alquerias, Múrcia), ha decidit publicar on-line el seu “Curso de Nuevas Tecnologías para Profesorado de Ciencias Sociales“. És molt d’agrair que permeti així la consulta de la seva obra per part del professorat en general, estimulant la cada cop més intensa cooperació entre els docents que utilitzen les TIC a l’aula. A més a més, aquest professor és prou conegut en el món dels blogs educatius ja que és col·laborador d’Aulablog, publica un blog personal sobre Ciències Socials, i va ser guardonat amb el primer premi del concurs TIC 2004 de la Comunitat Autònoma de Múrcia pel seu webquest Cartagena 3000.

El curs que ens ofereix, està estructurat en 3 grans blocs que consten de vàries propostes de treball cadascuna de les quals ve acompanyada de lectures recomanades. Els blocs són els següents:

Bloc I: iniciació (tractament de la informació, activitats i com investigar a la xarxa)

Bloc II: com crear materials educatius (publicació a Internet, gràfics de climogrames i piràmides poblacionals, gràfics temporals i espacials, pissarra digital i autoavaluació on-line)

Bloc III: cooperació i TIC (noves formes d’aprendre, projectes telemàtics cooperatius).

STUBLOGS Xarxa i Pissarra

1 comentari

  1. Fulgencio Murcia

    Gracias por tus palabras, Joan! Veo que me has hecho una ficha técnica completísisma 😉 Aunque para ser justos, figuro como colaborador de Aulablog a título nominal. Espero poder participar más de ahora en adelante.
    Un saludo y enhorabuena por tu bitácora que sindico ahora mismo.

Deixa un comentari