Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Tests interactius d’anglès

Alejandro Valero, professor de l’IES María Guerrero de Collado Villalba (Madrid), i creador de "Páginas Dispersas", treballa des de fa alguns anys amb el seus alumnes, utilitzant uns tests interactius que ell mateix ha dissenyat en una pàgina web anomenada "Aula de Inglés". Crec que és una bona eina per repassar els conceptes explicats a classe, i que es pot utilitzar tant a l’aula com a casa mateix per part de l’alumnat.

A més a més dels tests, presenta una sèrie d’enllaços a diferents pàgines útils per la didàctica de la llengua anglesa. Respecte als tests d’autoavaluació, els presenta diferenciats en dos nivells, en cadascun dels quals posa també al començament uns petits repassos dels apartats gramaticals a treballar. Tots ells són de fàcil realització però, per si de cas, sempre es poden consultar les instruccions en cada exercici.

En el nivell bàsic trobem repàs del present simple i del present continu, i exercicis amb frases negatives i interrogatives, de diferenciació del present simple i continu, dels dos presents en forma negativa, en forma interrogativa, trivial dels dos presents, passats de verbs irregulars,…

En el nivell intermedi hi ha repàs dels temps verbals i de frases en diferents situacions socials, i exercicis d’aparellament i trivial de temps verbals, verbs irregulars, construcció de frases,…

STUBLOGS Xarxa i Pissarra

2 comentaris

  1. Alejandro Valero

    Gracias por interesaros por mis actividades de inglés, que comencé hace algunos años en mi Aula de Inglés, como bien habéis indicado. Ahora estoy más centrado en el blog de aula El tinglado, donde sigo publicando nuevas actividades de inglés dentro de la categoría Inglés. Estas actividades incorporan podcasts, vídeos y tests. Espero que os sean útiles.

  2. charo cuart

    Está muy bien porque primero resume la gramática y luego se hacen las actividades, lo que pasa es que yo añadiría la traducción en los resúmenes gramaticales pues el alumno que necesita repasar es que no domina y le resultaría mucho más facil.

Deixa un comentari