Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Els alumnes de CFGS podran accedir a una beca Erasmus

Segons publica el diari "El País" en la seva edició del dia d’avui (veure notícia completa), els estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior podran accedir, a partir de l’any 2007, a les beques Erasmus. Fins ara aquest tipus de beca només es concedia a les persones que cursaven estudis universitaris, i per això crec que és una bona notícia ja que és un pas més en el camí de reconèixer rang universitari als estudis superiors de la Formació Professional. Les beques Erasmus formen part d’un programa destinat a facilitar la mobilitat i l’intercanvi de l’alumnat universitari de la Unió Europea, i si les voleu conèixer en més detall podeu consultar la informació que sobre elles ofereix l’enciclopèdia lliure Wikipedia, o anar directament a la pàgina oficial de la Comissió Europea.

STUBLOGS Xarxa i Pissarra

2 comentaris

  1. JoanEstany

    Tal com diu la notícia comentada, l’accés a aquestes beques és previst per l’any 2007, però si ho mirem des del punt de vista d’any acadèmic, tant podria correspondre al curs 2006-2007 com al curs 2007-2008. Per tant si t’interessa el tema, crec que val la pena anar consultant la pàgina oficial de la Comisssió Europea.

  2. Juanjo Sánchez

    És una notícia molt i molt atractiva per als alumnes de CFGS. Les beques Erasmus (encara que no ens enganyem, són de pocs diners) presenten a l’estudiant la possibilitat de conèixer altres maneres d’enfocar la FP i de poder aprendre un idioma mitjançant la immersió lingüística, que és el que fins ara ha demostrat un nivell més alt en l’aprenentatge de llengües estrangeres. Esperem que tot segueixi el seu ritme i que les beques es dónin definitivament als estudiants de CFGS.

Deixa un comentari