En el transcurs dels primers mesos de l’any 2009, les universitats catalanes (tant públiques com privades), celebren les seves jornades de portes ofertes per tal de donar a conèixer la seva oferta d’estudis i les seves instal·lacions a les persones que estan acabant el Batxillerat o els CFGS, i que puguin estar interessades en estudiar-hi alguna carrera el pròxim curs 2009-2010. Si bé l’accés a aquestes jornades o sessions informatives és lliure, en alguns casos cal omplir un formulari d’inscripció.

Tot seguit us poso els enllaços que us permetran consultar les dates d’aquests jornades en les 7 universitats públiques de Catalunya:

– Universitat de Barcelona (UB): Jornades de portes obertes(en aquesta pàgina es publicarà ben aviat la relació de centres i de les dates corresponents segons les diferents Escoles i Facultats).

ub

– Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): els dies 20, 21 i 22 de gener es faran les Jornades de portes obertes (cal omplir la butlleta de sol.licitud), el dissabte 25 d’abril (de 10 a 14) se celebra el Dia de la família, per tal de donar a conèixer els serveis acadèmics i el Campus a les famílies dels futurs estudiants (cal omplir la butlleta de sol·licitud amb data límit el dia 22 de març).

uab

– Universitat Pompeu Fabra (UPF): sessions informatives els dies 17 de febrer, 21 de març, 16 d’abril, i 6 de maig (s’ha d’omplir un formulari d’inscripció).

upf-jpo

– Universitat Politècnica de Catalunya (UPC): jornades de portes obertes, visites i sessions informatives a partir del 21 de gener amb un calendari que varia segons les diferents Escoles i Facultats. Per consultar-ho, en la seva pàgina web, aneu a l’apartat “T’orientem” i, dins d’ell, a “Vine i ens coneixerem”.

upc-jpo

– Universitat Rovira i Virgili (URV): Jornades de portes obertes els dies 11 i 25 de març.

urv

– Universitat de Lleida (UdL): Jornada de Campus oberts el dia 20 de febrer.

udl

– Universitat de Girona (UdG): Jornades de portes obertes els dies 13 i 14 de febrer.

udg

I en el cas de les universitats privades podeu consultar el calendari corresponent en els següents enllaços:

       Universitat Ramon Llull (URL): sessions informatives en els diferents centres (ESADEIQSBlanquernaLa Salle,…).

url

       Universitat de Vic (UVic): Jornada de portes obertes dissabte 28 de març (matí i tarda).

uvic

       Universitat Oberta de Catalunya (UOC): podeu seguir la presentació virtual.

uoc

       Abat Oliva CEU: Jornada de portes obertes.

uao

       Universitat Internacional de Catalunya (UIC): sessions d’informació els dies 21 de gener, 18 de febrer, 25 de març, 16 d’abril i 14 de maig (per assistir-hi cal fer la corresponent inscripció).

uic