En el transcurs dels primers mesos de l’any 2011, les universitats catalanes (tant públiques com privades), celebraran les seves jornades de portes obertes, per tal de donar a conèixer la seva oferta d’estudis i les seves instal·lacions a les persones que estan acabant el Batxillerat o els CFGS, i que puguin estar interessades en estudiar-hi alguna carrera el pròxim curs 2011-2012. Si bé l’accés a aquestes jornades o sessions informatives és lliure, en alguns casos cal omplir un formulari d’inscripció, i pot ésser que aquest formulari s’hagi de tramitar abans del 15 de desembre de 2010.

Tot seguit us poso els enllaços que us permetran consultar les dates d’aquests jornades en les 7 universitats públiques de Catalunya:

Universitat de Barcelona (UB): Jornades de portes obertes (en aquesta pàgina es publicarà ben aviat la relació de centres i de les dates corresponents segons les diferents Escoles i Facultats, així com el formulari que caldrà emplenar per assistir-hi).

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): els dies 9, 10 i 11 de febrer es faran les Jornades de portes obertes (cal omplir la butlleta de sol.licitud abans del proper 15 de desembre), el dissabte 7 de maig (de 9,30 a 14) se celebra el Dia de la família, per tal de donar a conèixer els serveis acadèmics i el Campus a les famílies dels futurs estudiants (cal omplir la butlleta de sol·licitud amb data límit el dia 31 de març).

Universitat Pompeu Fabra (UPF): sessions informatives els dies 10 de febrer, 9 i 26 de març, i 12 i 30 d’abril (s’ha d’omplir un formulari d’inscripció).

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC): jornades de portes obertes, visites i sessions informatives amb un calendari que varia segons les diferents Escoles i Facultats i que es farà públic ben aviat a la seva pàgina de “Jornades de portes obertes”. Les persones interessades cal que vagin consultant aquesta pàgina, ja que també s’ha d’omplir un formulari d’assistència.

Universitat Rovira i Virgili (URV): Jornades de portes obertes els dies 16 i 30 de març.

Universitat de Lleida (UdL): XVIII Jornada de Campus Oberts “Coneix la UdL” tindrà lloc el dia 18 de febrer.

Universitat de Girona (UdG): Jornades de portes obertes (per a estudiants el 18 de febrer, i per a les famílies el 14 de maig).

uab-eees upf ub

I en el cas de les universitats privades podeu consultar el calendari corresponent en els següents enllaços:

Universitat Ramon Llull (URL): sessions informatives en els diferents centres (ESADE , IQS, Blanquerna, La Salle,…)

Universitat de Vic (UVic): A la seva pàgina de “Jornada de portes obertes” es publicarà ben aviat la data de celebració.

Universitat Oberta de Catalunya (UOC): hi trobareu informació sobre les sessions informatives, i també podeu seguir la presentació virtual.

Universitat Abat Oliba CEU (UAO): Jornada de portes obertes (podeu sol.licitar informació al respecte)

Universitat Internacional de Catalunya (UIC): la Jornada de portes obertes tindrà lloc el pròxim dissabte dia 13 d’aques mes de novembre,i cal omplir una butlleta d’inscripció i, a més a més, es faran sessions d’informació els dies 15 de febrer, 15 i 30 de març, 5 i 26 de maig, i 15 de juny (per assistir-hi cal fer la corresponent inscripció).

urlesadegrados_cat uvic uoc