Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Matemàtiques de Batxillerat

Rubén Comuñas és un professor de Matemàtiques de l’IES Cañada de la Encina de Iniesta (Cuenca), i que és el creador i mantenidor d’un portal dedicat a la didàctica de les Matemàtiques de Batxillerat, i anomenat Aulademate.com. Consta de diferents apartats, dels quals el més extens és el de Unitats didàctiques estructurades de tal forma que en cadascuna d’elles hi ha un esquema resum, uns exercicis proposats i resolts, i també unes aplicacions interactives. Les unitats didàctiques presentades són les següents:
Matrius i determinants
Sistemes d’equacions
Programació lineal
Límits i continuïtat
Derivades i aplicacions
Probabilitat
Inferència estadística
Geometria analítica
Integrals
Selectivitat

A més a més, es permet la descàrrega de programes auxiliars com ara calculadora, editor científic, representació gràfica, càlcul i estadística.

De totes maneres, l’apartat més interessant pot ser el de consultes, ja que els usuaris registrats (de forma totalment gratuïta) poden enviar un e-mail amb els dubtes que tinguin en qualsevol dels temes tractats i, en el transcurs d’un parell de dies, rebran la resposta adient també via e-mail. Això és possible amb l’ajuda d’un grup de professors que col•laboren amb en Comuñas.

mainlogo

3 comentaris

 1. Rubén

  Muy bueno, excelente

 2. Rubén

  Matemáticas de Bachillerato

 3. Toni Gregori

  Em sembla bé, però el programa de gràfics que hi ha a softonic és bastant més lluit.
  Com a recopilatori i visió global, un notable sobre 10.

Deixa un comentari