Un equip de professionals, que representen diferents institucions relacionades amb l’ensenyament de la Biologia, han organitzat la I Olimpíada Catalana de Biologia amb l’obejctiu de fomentar l’interès del jovent per les ciències de la vida.

Hi poden participar les persones que estiguin estudiant 2n curs de Batxillerat en qualsevol centre escolar (tant privat, com públic) de Catalunya, i tindrà lloc el proper 12 de febrer de 2011 a CosmoCaixa, amb una part teòrica pel matí i una pràctica per la tarda.

Cal destacar que les 3 persones guanyadores podran participar (amb totes les despeses pagades) a l’Olimpíada Espanyola de Biologia que tindrà lloc a Granada, i de la qual sortiran els/les representants a l’Olimpíada Internacional que se celebrarà al juliol a Taiwan, o bé a l’Olimpíada Iberoamericana de Biologia.

Si hi esteu interessats/des, és convenient consultar les bases de participació, així com el procés d’inscripció (que és del 15 de desembre del 2010 al 21 de gener del 2011) i omplir el formulari corresponent.


col-biol-cat dep-educaciasoc-cat-biologia