Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Portal per a persones emprenedores

Emprenedor XXI és un portal de “La Caixa”, que es defineix com un lloc on els projectes es poden fer realitat, i ofereix diversos apartats entre els quals voldria destacar els següents:
Creació d’empreses (amb una guia de l’emprenedor, idea de negoci, pla d’empresa, formes jurídiques, finançament, constitució i posada en marxa, muntar una empresa pas a pas).
Gestió d’empreses (planificació estratègica, màrqueting, qualitat, recursos humans, prevenció de riscos laborals).
Generació XXI: concurs per a persones que tinguin ganes de demostrar la seva capacitat per fer projectes d’empresa viables (amb fitxes i videos de 6 projectes ja presentats).

També estan desenvolupant altres apartats, com per exemple Insisteix XXI, dedicat a analitzar les causes dels fracassos dels projectes, i que intenta encoratjar als emprenedor a intentar-ho de nou.

Igualment cal destacar el Test de l’emprenedor, que pretén avaluar les actituds i aptituds emprenedores de les persones que tinguin alguna idea de muntar una empresa o negoci, i que està estructurat en 3 qüestionaris que avaluen les actituds, la competència tècnica i el coneixement del sector i les competències clan de l’emprenedor.

imagen 096

1 comentari

  1. Marcos

    Es una buena referencia para el crédito de Síntesis del ciclo superior de Admón. y Finanzas.
    Se hace un seguimiento del proceso lógico de creación de la empresa, la idea, el mercado, la viabilidad, la forma jurídica, la financiación,etc.

Deixa un comentari