El CDECT ha publicat un recull de convocatòries de premis per a Treballs de Recerca per a alumnes de Batxillerat i, en alguns casos, de Cicles Formatius de Grau Superior. Alguns d’ells ja fa anys que es convoquen, mentre que d’altres són de recent creació i, en qualsevol cas, cal agrair que per part d’institucions públiques i privades s’estimuli l’afany investigador del jovent. Els premis que, de moment, hi ha convocats són els següents:       

 

IX premis José Cantero: es concedeixen als millors treballs de Batxillerat i CFGS en l’àmbit de les tecnologies i els seus impactes socials. (vegeu Bases de la convocatòria)

jose-cantero.bmp

Premis CIRIT: són un total de 70 premis de 750 euros cadascun per treballs de Batxillerat i CFGS. Es convoquen des de l’any 1982. (vegeu Bases de la convocatòria)

cirit-premis.bmp

IX Exporecerca Jove: mostra de treballs de recerca fets per joves de 12 a 20 anys que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 d’abril i, en el seu transcurs, es lliuraran diferents premis als treballs agrupats en 6 categories diferents. (vegeu Normativa de les memòries dels treballs)

exporecerca.bmp

V premi Argó: convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona per a treballs d’alumnes de Batxillerat i de CFGS.

argo-premi.bmp

9è premi UPC: per a treballs de recerca de Batxillerat que tractin aspectes d’arquitectura, ciència i tecnologia sostenibles. (vegeu bases de la convocatòria)

upc-premi.bmp

V premis Universitat de Lleida: per a treballs de Batxillerat i CFGS. (vegeu Bases de la convocatòria)

udl-premi.bmp

Premis de la Universitat de Girona: per a treballs de Batxillerat (vegeu Bases de la convocatòria)

udg.bmp

VIII Premis als Treballs de Recerca 2008: concedits pels ajuntaments de Matadepera, Viladecavalls i Terrassa per a treballs de Batxillerat. (vegeu Bases de participació)

ajuntamentrs-prmi.bmp

Premis Llavor de lletres: convocats pel setmanari La Fura i patrocinats per la fundació privada Ferrer Sala Freixenet. S’hi poden presentar treballs de recerca de Batxillerat fets per alumnes de qualsevol centre d’ensenyament (públic o privat), de l’àmbit de distribució de l’esmentat setmanari (Alt Penedès, Baix Penedès, sud de l’Anoia i part del Garraf). (vegeu Bases de la convocatòria)

llavor-de-lletres.jpg