La Fundación Telefónica, manté un espai virtual per la difusió del patrimoni cultural, en el que es poden fer visites virtuals en 3D a diferents conjunts arquitectònics i naturals. S’anomena arsVIRTUAL, i té diferents apartats dedicats al Patrimoni (vegeu mapa amb la localització del patrimoni espanyol i del llatinoamericà tractats). A més a més de les visites virtuals (les podeu veure utilitzant ADSL o cable-mòdem), podeu accedir a continguts digitalitzats de fons documentals de diferents programes interactius i biblioteques.

Entre els diferents apartats de que consta, us recomano accedir als següents:

Patrimoni espanyol: visites virtuals ("Reales sitios", catedrals i temples, patrimoni natural, la Alhambra de Granada, jaciment arqueològic d’Atapuerca) i digitalitzacions (Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, Biblioteca del Palau de la Música Catalana, Biblioteca del Monestir de San Millán de la Cogolla,…)

Patrimoni llatinoamericà: visites virtuals (Catedral de Mèxic, Catedral del Cusco, Parc Nacional de Rapa-Nui o Illa de Pasqua) i programes interactius (els Incas, Ciutat Inca del Cusco, MachuPicchu,…)

STUBLOGS Xarxa i Pissarra