APROFOL és la “Asociación de profesores de FOL del Principado de Asturias”, i té com a objectiu facilitar la comunicació entre el professorat d’aquesta especialitat, i aconseguir millorar l’ensenyament de la matèria. Per això, en el seu web, ha publicat 3 mòduls que poden ser útils pels Cicles Formatius de Grau Mitjà i/o Grau Superior. Són el següents:

Formació i Orientació Laboral. En ell es poden descarregar documents (en pdf, power point, excel, word) de prevenció de riscos laborals, relacions laborals, orientació laboral (amb un curs sobre gestió de recursos humans) i economia (també inclou un curs sobre macroeconomia i un altre sobre anàlisi de balanços).

Relacions en l’entorn de treball. També permet descarregar documents, apunts i, a més a més, un curs sobre lideratge, i un sobre creació d’idees ( brain storming).

Administració, gestió i comercialització en la petita i mitjana empresa. Amb possibilitat de descarregar guies i plans d’empresa així com gran part de la documentació oficial necessària.

logoaprofol