Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

Wordmaster

Per tal que una persona pugui comprovar quin és el seu nivell de vocabulari d’anglès, la BBC (en la seva secció adreçada a la població de parla castelllana) ha publicat en xarxa un joc prou senzill i divertit anomenat Wordmaster. Aquest joc permet seleccionar 3 nivells diferents, i consisteix en buscar la paraula necessària en cadascuna de les oracions que es van propossant; cal fer-ho en un temps determinat segons el nivell, i es poden fer servir pistes en anglès i/o castellà. Quan s’ha trobat la paraula adient, es pot escoltar l’oració completa facilitant així la correcta pronunciació.mundo banner

2 comentaris

  1. Juanjo Sánchez

    El joc “Wordmaster” el trobo molt interessant per a fer-lo servir en aquelles classes on es vol fer una activitat totalment lúdica i diferent. Inclou motivació (els punts)i repte (el temps), i ambdós asseguren l’èxit de l’activitat entre els alumnes. Està ben pensat per l’adquisició de vocabulari. Tot i així, crec que n’hi ha alguns que potser són més interessants encara, ja que fan agrupacions per camps semàntics, i fins i tot, per punts gramaticals, i per tant són totalment aplicables en una classe relacionada amb la programació del curs en qüestió.

  2. Charo.cuart

    Está muy bien, para vocabulario y listening pero tiene algunos errores por ej, una palabra que debe estar en plural y la pronuncian en plural la escriben en singular lo que puede hacer dudar al alumno.

Deixa un comentari