La Universitat de Tromsø (Noruega) té una pàgina-web amb una sèrie de tutorials animats sobre diferents aspectes de la Geologia. Aquests tutorials consten d’animacions amb flash, esquemes, fotos i text explicatiu. Encara que alguns d’aquests tutorials estan escrits només en noruec, la majoria tenen una versió en anglès, i alguns fins i tot tenen versió en castellà. La pàgina que s’anomena webGeology permet descarregar directament els següents tutorials en la seva versió anglesa:

Minerals

Roques

Magmatisme i roques magmàtiques

Volcans i vulcanisme

Roques metamòrfiques

Deformació de roques – geologia estructural (també té versió en castellà)

La Geologia i el temps – determinació de l’edat relativa

Determinació de l’edat absoluta

Terratrèmols

Estructura interna de la Terra

Plaques tectòniques (també té versió en castellà)

Formació de les muntanyes

Recursos de l’escorça terrestre