Selectivitat - Batxillerat - CFGS - Orientació Universitària

Anglès fàcil

Anglès per a catalans és una pàgina web (allotjada a Visca.com) a càrrec d’en Lou Hevly (lingüista, informàtic i músic americà resident a Manresa des de fa anys), que està revisada per en Carles Riera Fonts (professor de la Facultat de Ciències de Comunicació Blanquerna), i en la que, entre d’altres, cal destacar els apartats següents:

Curs de l’anglès en línia (les formes verbals, quatre temps verbals, els numerals, introducció de noms i articles, el plural, introducció dels adjectius, traducció en anglès de les preposicions febles catalanes, negació i interrogació, adverbis, pronoms, adjectius i locucions interrogatius)

Complementació verbal – Complementació per infinitius i gerundis

Pràctiques de pronunciació

Diccionari REGEX del DACCO

viscacom.gif

1 comentari

  1. laura

    vull aprendre angles. gràcies.Laura

Deixa un comentari