De forma conjunta, International House Barcelona i la Fundació Catalana de l’Esplai, han convocat el 4t Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2011), en el que poden participar tots els alumnes dels centres escolars d’ensenyament reglat de Catalunya, ja siguin públics, privats o concertats, en diferents nivells que van des de 5è de Primària fins Batxillerat i Cicles Formatius.

Aquest concurs, que compta amb el suport de diferents institucions catalanes, és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual. Consta de tres fases que tindran lloc entre gener i maig de l’any vinent, encara que els tràmits d’inscripció ja es poden començar a fer.

Les persones que hi estiguin interessades poden consultar les bases de participació, així com el calendari previst i els premis del concurs.


concurs-danglas