Un cop més, la meva amiga i companya Pepa Maymó, m’ha facilitat informació sobre una pàgina molt interessant anomenada “El poder de la palabra” i que, en principi, està dedicada a la prosa poètica, però també inclou apartats dedicats a la música, arquitectura, art, cinema i fotografia. Es va actualitzant ben sovint i, a dia d’avui, conté dades informatives sobre 1715 escriptors, 599 compositors, 408 pintors, 311 directors de cinema i 214 arquitectes; és doncs, una autèntica obra enciclopèdica i que es pot consultar de forma molt senzilla. Les seves seccions són les següents:
Literatura (llistat d’autors ordenats alfabèticament, per època, per països i per text, així com una relació dels principals premis literaris).
Art (pintors ordenats per ordre alfabètic, per època, per països, i per obra, així com enllaços als principals museus d’art).
Música (compositors ordenats de forma alfabètica, per època, per països i per obra, així com també una relació de cantants, intèrprets, orquestres, obres de música clàssica, òperes, teatres i àlbums discogràfics).
Arquitectura (arquitectes ordenats per llistat alfabètic, per època i per països; també hi ha una relació d’edificis amb interès arquitectònic).
Cinema (amb mostres de les bandes sonores relacionades per compositors, directors, pel•lícules i guardons cinematogràfics).
Fotografies d’edificis de Barcelona i altres ciutats de Catalunya, així com de la resta de comunitats de l’estat espanyol.

poder2