Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

La veu IP, la revolució de la conectivitat

WiMax Cada vegada més les trucades entre mòbils o telèfons fixes son més difícil que’ns les cobrin. En aquest moments gairebé tots els operadors de ADSL ens oferten les trucades a fixes de forma gratuïta al contractar una línea ADSL (wanadoo, ya, jazztel). Mitjançant el software SKYPE (més de 200 milions d’usuaris) podem fer trucades entre usuaris que disposen d’aquest software .

També podem fer trucades a telèfons fixes d’Espanya o d’alguns països del mon amb el software VOIPBUSTER, però la gran revolució esta gairebé a punt d’arribar de la mà de la tecnologia WiMax que’ns permetrà fer i rebre trucades entre mòbils de forma gratuïta, únicament tindrem que pagar una quota mensual pel nostre accés a INTERNET.

3 comentaris

  1. xavi

    Si la pàgina web de VOIPBUSTER existeix entenc que el motiu pel qual encara no podem fer trucades entre móbils es degut a que la tecnologia Wimax encara no arribat a Espanya. Algú sap quan es estarà operativa?

  2. admin

    La tecnologia WiMax arribarà molt aviat a Espanya. Ja s’estan fen proves en diferents àmbits del estat i amb diferents companyies (Adianta, Iberbanda es l’operador escollit per INTEL propietària d’aquesta tecnologia). De qualsevol forma la posada en marxa d’aquesta tecnologia no serà de forma immediata ja que tindrà que lluitar amb els actuals operadors de telefonia (Telefonica, Vodafone, Amena) amb la seva tecnologia 3G.

  3. xavi

    Gràcies Admin. Prenc nota. Per cert, utilitzes Skype? Si és així quin alies téns?

1 retroping

  1. cobrin

Deixa un comentari