En el marc del Projecte Orator, la Generalitat de Catalunya, convoca el VII Concurs d’Oratòria en llengües estrangeres. Hi poden participar alumnes de centres públics i de centres privats concertats, i s’estableixen quatre categories:

– Alumnes del cicle superior d’Educació Primària (intervenen en la primera llengua estrangera que aprenen en el seu centre d’estudis)

– Alumnes del segon cicle de la E.S.O. (intervenen en les dues llengües estrangeres que aprenen en el seu centre d’estudis).

– Alumnes de Batxillerat (intervenen en les dues llengües estrangeres que aprenen en el seu centre d’estudis o que hagin cursat)

– Alumnes de Cicles Formatius (intervenen en les dues llengües estrangeres que aprenen en el seu centre d’estudis o que hagin cursat)

En qualsevol cas, les intervencions dels alumnes s’han d’enregistrar en vídeo i, per això, val la pena consultar les instruccions per l’enregistrament i també, per orientar-se, escoltar els discursos de les alumnes guanyadores i finalistes de l’edició del curs 2000-2001. Igualment pot ser interessant, posar el pòster del concurs a les aules per tal d’informar l’alumnat.

Per a aquells i aquelles que hi vulguin participar, és important llegir-se l’Ordre que regula aquest concurs d’oratòria, i que s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en el dia d’avui.

orator.gif