Ja fa uns mesos vaig comentar quan es farien les jornades de portes obertes 2012 a les Universitats de Catalunya, i tenint en compte que molts de vosaltres anireu a informar-vos al Saló de l’Ensenyament 2012, que se celebrarà a partir de demà dimecres dia 21 i fins diumenge dia 25 d’aquest mes de març, crec convenient ampliar l’informació referida a la Universitat de Barcelona.

La Universitat de Barcelona (que concentra un terç de l’alumnat universitari de Catalunya), ha fet pública la seva oferta d’estudis pel curs 2012-2013 fa pocs dies, i per les persones que es vulguin informar personalment visitant les seves instal.lacions, hi ha la possiblitat d’assistir a les jornades de portes obertes que es faran bàsicament entre els dies 17 i 20 del mes d’abril.

Tingueu en compte que cal omplir un formulari d’inscripció que trobareu en la descripció del programa de la jornada en cadascuna de les diferents Facultats i/o Escoles universitàries tal com us poso tot seguit i, a més a més, hi podeu veure la informació sobre els diferents Graus:

Escola Universitària d’Infermeria (Infermeria, Podologia): dia 20 d’abril.

Facultat de Belles Arts (Belles Arts, Conservació-restauració de Bens Culturals, Disseny): 18 d’abril.

Facultat de Biblioteconomia i Documentació (Informació i Documentació): dia 17 d’abril.

Facultat de Biologia (Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciències Biomèdiques): dia 19 d’abril.

Facultat de Dret (Ciències Polítiques i de l’Administració, Criminologia, Dret, Gestió i Administració Pública, Relacions Laborals): dia 17 d’abril.

Facultat d’Economia i Empresa (Administració i Direcció d’Empreses, Economia, Estadística, Sociologia): dia 18 d’abril.

Facultat de Farmàcia (Campus Diagonal) (Farmàcia): dia 20 d’abril.

Facultat de Farmàcia (Campus de l’Alimentació de Torribera) (Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició Humana i Dietètica): dia 20 d’abril.

Facultat de Filologia (Estudis Anglesos, Estudis Àrabs i Hebreus, Estudis Francesos, Estudis Literaris, Comunicació i Indústries Culturals, Filologia Catalana, Filologia Clàssica, Filologia Hispànica, Filologia Romànica, Lingüística, Llengües i Literatures Modernes): dia 18 d’abril.

Facultat de Filosofia (Filosofia): dia 17 d’abril.

Facultat de Física (Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Física, doble titulació Física + Matemàtiques): dia 19 d’abril.

 – Facultat de Formació del Professorat (Comunicació Audiovisual, Educació Infantil, Educació Primària): dies 18 i 19 d’abril.

Facultat de Geografia i Història (Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Geografia, Història, Història de l’Art): dia 17 d’abril.

Facultat de Geologia (Enginyeria Geològica, Geologia): dia 18 d’abril.

Facultat de Matemàtiques (Enginyeria Informàtica, Matemàtiques): dia 17 d’abril.

Facultat de Medicina (Ciències Mèdiques Bàsiques, Enginyeria Biomèdica, Medicina): dia 20 d’abril.

 – Facultat d’Odontologia (Odontologia): dia 20 d’abril.

Facultat de Pedagogia (Educació Social, Pedagogia, Treball Social): dia 18 d’abril.

Facultat de Psicologia (Psicologia): dies 18 i 19 d’abril.

Facultat de Química (Enginyeria Química, Química, Enginyeria de Materials): dia 18 d’abril.

A més a més, d’aquestes Facultats i Escoles Universitàries que són centres integrats en la Universitats de Barcelona, també hi ha alguns centres privats adscrits i que, generalment (excepte INEFC), tenen un preu de matrícula més elevat. En ells, les jornades de portes obertes i els estudis ofertats, són:

Escola Universitària Sant Joan de Déu (Infermeria): dia 19 d’abril.

Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Cinema i Mitjans Audiovisuals): 13 d’abril i 25 de maig.

Escola Superior de Relacions Públiques (Publicitat i Relacions Públiques): dies 17, 18 i 19 d’abril.

Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT (Turisme direcció hotelera, Turisme direcció turística): dia 21 d’abril.

INEFC (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport): a determinar.