Selectivitat - Batxillerat - Orientació Universitària

La Història de l’art en el transcurs del temps

Un dels millors museus que hi ha actualment és, sense cap mena de dubte, el Metropolitan Museum of Art de Nova York ja que, a més a més de tenir i exposar una ingent col·lecció d’obres d’art, intenta posar a l’abast de tothom el coneixement d’aquestes obres mitjançant una sèrie d’exposicions virtuals que es poden visualitzar arreu del món. Així i gràcies a un dels blogs que més segueixo (jordianweb…weblog d’en Jordi Jordan), m’he assabentat d’una nova secció dedicada a tractar de la Història de l’art en el transcurs del temps i que s’anomena “Timeline of Art History“. En ella hi trobareu informació sobre moltíssims artistes i les seves obres que, en molts casos, podeu veure en diferents tamanys i que van acompanyades de la corresponent fitxa descriptiva. Si us voleu endinsar en aquesta fascinant exposició us recomano que, en primer lloc, us llegiu la corresponent introducció i després ja podeu anar a qualsevol dels següents apartats:

Índex d’artistes

Índex per zones geogràfiques (Àfrica; Amèrica; Antic Pròxim Orient; Amèrica precolombina i colonial; Àsia; art bizantí; antic i modern Egipte; Europa: renaixement, segles XVII i XVIII, segle XIX, segle XX; antiga Grècia i antiga Roma; art en el món islàmic; art medieval; Oceania i Pacífic; art a la prehistòria)

Índex per períodes de temps : 20000-8000 abans de Crist, 8000-2000 a.C., 1000 a.C. – 1 després de Crist, 1-500 d.C., 500-1000 d.C., 1000-1400 d.C., 1400-1600 d.C., 1600-1800 d.C., 1800-1900 d.C., 1900 d.C.- època actual)

metropolitan.giftimeline.gif

1 comentari

  1. jordian

    Un dels millors, si senyor…quina pena no poder-lo visitar… cada dia… jo ho faria… Bé… si més no… un cop a la setmana…
    😉

Deixa un comentari